Ons Team staat ook in 2021 voor u klaar!

Ons team

Het is een bijzondere tijd met 2020 achter de rug: inmiddels hebben wij net als u allemaal te maken met de ingrijpende gevolgen van de nationale maatregelen waarmee de overdracht van het Corona virus beperkt moet worden.

Meer dan zestig adviseurs van BMD werken voornamelijk vanuit huis voor ruim 2000 ondernemers. De onderlinge afstemming tussen de collega’s gebeurt via telefoon, mail of video-verbinding, waardoor iedereen op de hoogte is van de belangrijke informatie die nodig is om projecten vlot te laten verlopen.

Onze werkzaamheden voor klanten voeren we bij voorkeur ‘op afstand’ uit. Bezoeken worden beperkt tot die locaties waar zonder fysieke aanwezigheid besprekingen niet effectief zijn of waar een opname op locatie nodig is voor verdere uitwerking van de advieswerkzaamheden. Vanzelfsprekend houden we hierbij de RIVM-hygiëne regels in acht.

U kunt uw BMD-contactpersoon via de e-mail en telefonisch bereiken op de voor u vertrouwde manier en tijdens de reguliere tijden. Daarnaast kunnen alle medewerkers een video-gesprek met u voeren.