Digitale Tools

Sufficio: compliance aan wet- en regelgeving

Voor veel bedrijven is het voldoen aan wet- en regelgeving geen gemakkelijke opgave. Onbekendheid met milieu- en arbovoorschriften, de vele verplichtingen, continu veranderende wetgeving; het overzicht is gemakkelijk kwijt te raken. BMD Advies ontwikkelde daarom Sufficio. Sufficio – Latijn voor ‘voldoen aan’ – biedt een oplossing voor het bijhouden van acties voor het voldoen aan wet- en regelgeving. Meer informatie

⚠ Let op: Sufficio onbereikbaar op 9 april 2020!

Op donderdag 9 april a.s. is Sufficio tijdelijk offline. Dit voor een software update van Sufficio 2.0 naar Sufficio 2.1.

Tijdens de update is de online omgeving van Sufficio tijdelijk onbereikbaar. Naar verwachting duurt dit minimaal de gehele ochtend. De update kan uitlopen tot het einde van de middag.

Plan je werkzaamheden

Gezien Sufficio het grootste deel van donderdag 9 april onbereikbaar is, raden we u aan om werkzaamheden hieromheen te plannen.
Zijn er vragen of zijn er gegevens nodig uit Sufficio, bijvoorbeeld rapportages of actielijsten? Exporteer deze dan vóór donderdag 9 april. Heeft  u hier ondersteuning bij nodig? Neem dan contact op met de uw bekende Sufficio adviseur.

LocisSpotter: mis geen enkel bericht over de ruimtelijke ontwikkeling in uw omgeving

Het nauwlettend volgen van de ontwikkelingen in uw omgeving is een tijdrovend en nauwkeurig proces, waarbij gemakkelijk iets over het hoofd wordt gezien. Om u deze zorg uit handen te nemen, biedt BMD Advies een nieuwe service: LocisSpotter. Meer informatie