Training & Opleiding

Als ondernemer weet u als geen ander hoe snel de wereld verandert. U hebt niet alleen te maken met technologische ontwikkelingen, ook op het vlak van organisatie, klantbenadering en het aansturen van medewerkers worden voortdurend nieuwe eisen gesteld. Dat vraagt om permanente training van uw mensen. Long life learning is inmiddels ingeburgerd en een voorwaarde voor beter en duurzaam ondernemen. Ook op het vlak van arbo, veiligheid, milieu, management en organisatie.

De ervaren adviseurs van BMD ondersteunen en begeleiden u graag bij het continue veranderings- en leerproces. Dit doen we onder meer met onze trainingen. Die kunnen gericht zijn op het delen van kennis, zoals de training milieucoördinator, arbo-coördinator/preventiemedewerker of omgang en opslag gevaarlijke stoffen. Maar ook op het gebied van de ontwikkeling van vaardigheden en bewustzijn zoals effectief leiderschap, verandermanagement en de begeleiding van interne audits, ondersteunen wij uw organisatie graag.

BMD Advies verzorgt uw incompany training op maat, terwijl individuele medewerkers kunnen aansluiten bij de regelmatig georganiseerde open trainingen en netwerkbijeenkomsten. Kennisuitwisseling met ‘collega’s op afstand’ is daarbij een belangrijk ingrediënt. Meer informatie over deze trainingen vindt u op de websites van de BMD-vestiging in uw regio.