Management & Systemen

U wilt tevreden klanten. Het is daarom van levensbelang om producten te leveren met een constant hoge kwaliteit. En u wilt milieuvriendelijk, veilig en efficiënt produceren, in een omgeving waar het prettig werken is. Daarbij zijn managementsystemen onmisbaar. Een managementsysteem stelt u in staat de gewenste kwaliteit te waarborgen, de risico’s te beheersen en de processen te verbeteren.

De adviseurs van BMD ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes zodat u niet geconfronteerd wordt met een ‘papieren tijger’. Een al dan niet gecertificeerd managementsysteem is maatwerk. Het moet passen bij uw activiteiten, eisen, wensen en ambities. Of het nu gaat om een managementsysteem gebaseerd op bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 50001 ISO 22000 of een veiligheidsbeheerssysteem: de aanpak is hetzelfde.

Onze adviseurs begeleiden u graag bij het opzetten en implementeren van uw managementsysteem. We houden daarbij de bedrijfsvoering tegen het licht en werken vanuit een helder plan van aanpak en haalbare planning. Ook bij eventuele veranderingsprocessen ondersteunen wij u graag.