Energiekosten zijn een significant onderdeel van de totale bedrijfskosten. Daarom biedt BMD Advies een totaalpakket van kostenbeheersopties aan. Bedrijven uit heel Nederland kunnen voor factuurcontrole, inkoop van energie, energiebesparingsmaatregelen en opwekken van duurzame energie vertrouwen op de energiespecialisten van BMD Advies. Alle diensten op energiegebied kunt u nu terugvinden op de speciale site www.bmdenergie.nl.

Voor 80 procent van de bedrijven die bij BMD Advies aankloppen voor factuurcontrole kunnen wij een kostenbesparing realiseren. Dat komt omdat energiefacturen vaak onoverzichtelijk zijn. Er staan allerlei posten op waarvan onduidelijk is waar ze voor dienen. Daarmee is het dus ook onduidelijk of kosten wel terecht berekend worden. Met de Quick scan energiekosten controleren de energiespecialisten van BMD Advies of de facturen juist zijn opgesteld, maar worden ook andere mogelijkheden bekeken om de energiekosten terug te dringen. Dat doen wij op basis van no-cure-no-pay. U betaalt alleen als wij voor u een kostenbesparing kunnen realiseren. Is alles op orde en betaalde u niet te veel voor uw energie? Dan kost de Quick scan energiekosten u niets. Dat betekent dat de energiespecialisten van BMD Advies altijd goed nieuws brengen!

Meer informatie over de Quick scan energiekosten en andere diensten op energiegebied, kunt u terugvinden op de in juni gelanceerde site www.bmdenergie.nl.